torsdag 7 maj 2009

22-åringen gråter ut i pressen

22-åringen och katten har under två dagar suttit under hårda häktningsförhandlingar. Polisen i Umeå står handlingsförlamade för tillfället då USA har rasat mot 22-åringen och krävt henne utelämnad. 22-åringen har försökt hitta sympati hos svenska folket genom ett pressuttalande.

22-åringen gråter ut
På torsdag eftermiddag tillkallades pressen till Umeåhäktet där 22-åringen ville göra ett uttalande till svenska folket. Det var förspänt läge då både VK, TV4-Jämtland och marathonmagasinet pressade 22-åringen på frågor. Till slut brast det för 22-åringen; "Jag trodde aldrig fetman skulle få så stora proportioner" grät hon ut.

Katten är hjärnan bakom brotten
I vidare undersökning i form av ett IQ-test har Umeå polisen lyckats utgräva att det är katten som är hjärnan bakom alla brotten. Under förhören med katten så har de hittills inte framkommit någon ny information. "Under förhören med katten så har han endast legat på rygg och spunnit. Vi har aldrig tidigare stött på en sådan hänsynslös jäkel" säger konstapel Göransson.

22-åringen är ett offer
22-åringens advokat Lindström kräver nu att 22-åringen släpps på alla punkter. "Det är med klarhet vi i detta läge kan se att 22-åringen egentligen är ett offer. 22-åringen köpte helt enkelt fel katt" menar Lindström.

1 kommentar:

  1. Hahahaha

    "Under förhören med katten så har han endast legat på rygg och spunnit. Vi har aldrig tidigare stött på en sådan hänsynslös jäkel"

    Jag dör av skratt!

    SvaraRadera