onsdag 21 oktober 2009

Svinis?

Idag blev jag portad ifrån skolan eftersom Frida är relativt säker på att jag fått svininfluensan. Jag är lite mer skeptiskt till det. Fia tror däremot att mitt värsta symptom är självömkan. Det ligger säkert något i de bägge säger.

I vilket fall som helst så har jag varit hemma idag. Jag kommer vara hemma imorgon också för den föreläsningen kan jag ta igen på måndag. Däremot så lider jag extremt mycket av tristess nu. Det är inte kul att vara hemma då det är påtvingat. Har inte åstadkommit ett skit heller i skolan eftersom jag orkar verkligen inte. Usch!

Fia var i alla fall gullig och kom över med nyponsoppa och glass idag. Sen skjutade hon mig till affären så jag kunde handla lite mat. Köpte även en film att underhålla mig med. Filmen heter Zombie Strippers och handlingen; "När en hemlig, statlig byrå släpper ut ett dödligt, kemiskt virus som väcker de döda till liv, är Rhino’s – en illegal strippklubb – första stället att drabbas.
När en av stripporna smittas av viruset, förvandlas hon till en övernaturlig, köttätande zombiestrippa, vilket gör henne till huvudattraktionen på klubben. Kommer resten av tjejerna att kunna motstå frestelsen att följa i hennes spår, även om det innebär att det inte finns någon återvändo?
". Tror verkligen att det är en film i min smak. Sådär härligt B.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar