torsdag 9 april 2009

Siv's modeblogg

Jag och pappa skulle gå ut med hundarna häromkvällen. Eftersom det var kallt ute så tog jag på mig kläder efter väder, alltså snö uppifrån och snö underifrån. Min modemedvetna mamma stannande mig i dörren; "Men ska du verkligen gå ut sådär?". Till och med min inte allt för modemedvetna pappa la sig; "Alltså sådär kan du ju inte klä dig!". Alltså det kanske inte var den bästa klädkombinationen men jag var ändå helt oförstående till deras synpunkter. Men liksom hallå! Det bor typ 4000 invånare i Strömsund. Vad gör det för något om dessa 4000 människorna tycker att jag är ful...?
(Jag har för mig att det är fler invånare i Strömsund men min lillebror säger skarpt att det är 4000 invånare i själva byn)



För er som är intresserad av denna kollektion så är stövlarna från Lundhags. 3 storlekar förstora så att man ska få plats med de moderiktiga tjockstrumporna som inte syns på bild, men känns! För att bryta av de svarta stövlarna så har jag valt ett par ljusblå Diezeljeans i antifit form. Med ett sådant sexigt utslitet knä så man får se lite hud. Jackan är en enkel sommarjacka från Vero Moda som jag har valt att ha en svart Red Label munkjacka under. Som avslutning har jag en ryssmössa med äkta "dött djur päls" från ITAB. Allt detta går lös på ca 1600:- i en affär nära dig.

2 kommentarer:

  1. Blondinbella, Elin Kling, Ebba von Sydow - Släng er i väggen, bitches!

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig Susanne! Som alla i Strömsund klär sig modemedvetet? Här verkar det största modet vara foppatofflor alá dollarstore, skitiga jeanse och en ful yamaha skoterjacka... och varför bry sig om någon på flata skulle tycka dina kläder är fula? Go girl!!!

    SvaraRadera