fredag 13 augusti 2010

Förminskad text

Bita la sitt huvud på tangentbordet och råkade komma åt någon "förminska text"-knapp så nu är all text på datorn minimal och alla rutor konstiga. Eftersom jag är teknikhandikappad så vet jag inte hur man ändrar tillbaka. Hund.

Annars har jag dammtorkat idag. Gick bra tills jag råkade skära mig lite i handen på en mycket felplacerad spik. Måste ju som städa då Helen kommer och ska bo hos mig i helgen. Hon är såhär skitnoga med tvdosor och golvlister.

3 kommentarer:

  1. Hell yeah! se till att tavlorna hänger rakt och att Tv:n är ställd i rätt vinkel. förresten så hittade jag en länk om ditt kylskåp, guuu så jag skrattade. Det komiska var ju att du sällan har så mycket mat i kylen som på den bilden ;P
    http://pubes.blogg.se/2009/may/era-kylskapsbilder-2.html

    SvaraRadera
  2. Längst ner i hörnet till höger på internet rutan står de 100% oftast.. de är de som bira ändrat tror ja.. tryck där så de står 100% så ordnar de sig nog!:) antar att du redan fixat de, men ändå!:)

    SvaraRadera
  3. Helen; Haha, ja minns den bilden. Men hann du kolla i mitt kylskåp nu? Såg du hur välfyllt det var?

    Jossa; Aha, nä har faktiskt inte hunnit fixa det än. Jag är inte den snabbaste att fixa grejor då det gäller datorn. Fast hittar ingen "procentruta"....? Hm.

    SvaraRadera