torsdag 14 juli 2011

Fysiskt den bästa formen jag varit på under denna vecka

Denna vecka, då jag är utan mina 15 barn, så har jag kunnat vara mycket mer flexibel. Så igår efter att arbetat intensivt på förmiddagen så drog jag där vid ett in till innerstan där jag mötte upp en kompis och vi gjorde stan. Vi liksom verkligen gjorde den då vi promenade runt och där hon hade valt ut en massa "måsten" som måstes ses och caféer som måste fikas och uteserveringar som måste avnjutas. Det blev som en intensiv stadsvandring på 11 timmar och jag har aldrig känt mig närmare Stockholm marathon 2012 någonsin. Om man bortser från ölen och kakorna då.

Idag efter denna arbetsdag så bad samma kompis att jag skulle komma ner till klipporna vid vattnet precis där jag bor. Jag gick dit och då hade hon ställt iordning en smarrig sallad med kycklingklubbor som jag fick till middag. Liksom älska folk med semester som är uttråkade och bara längtar efter sällskap.

Nu vet jag inte hur klart det är och sådant så jag skriver inte så mycket just nu men fick i alla fall idag den mest smickrande förfrågning jag någonsin fått. Jag tackade ja så fort jag läste det. Blev hur glad som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar